Att göra på Gotland

Att göra på Gotland

Hitta saker att göra på Gotland hos Gotlandskul.se. Vi samlar och presenterar roliga, aktuella och spännande saker och aktiviteter på ön för dig. Gör något roligt i helgen, och hitta rätt sak här.

Aktuellt i oktober

Enligt våra uppgifter har följande aktiviteter öppet under oktober.

Svep för flera aktiviteter.

Sommarens favoriter

Sakerna på Gotland som uppskattades mest under sommaren 2018.

Svep för flera aktiviteter.

Alla aktiviteter

Här hittar du allt att göra

Vi på Gotlandskul.se har sedan 2018 arbetat med att samla saker att göra på Gotland på en och samma plats. Det innebär att vi, tillsammans med arrangörer, håller vår sida uppdaterad med information, öppettider, priser och andra viktiga element för att du som användare och besökare lätt ska kunna hitta något roligt att göra.

Alltid uppdaterat

Gotland har en väldigt varierande aktivitetsnivå och många saker att göra på Gotland är bara öppet under sommaren. Vi försöker erbjuda ett värde för er besökare året runt vilket innebär att sakerna på vår hemsida är uppdaterade och information aktuell även idag.

Att göra på Gotland i Oktober

Oktober på Gotland är en mycket lugn månad men fortfarande en viss aktivitet. Många utländska turister hittar fortfarande till ön och vädret behöver inte vara allt för dåligt. Många arrangörer håller fortfarande öppet och planerar göra så året runt. De aktiviteter som endast kör sommaren har däremot redan stängt men om ni är ett större sällskap tveka inte att fråga.