Aktiviteter

Sommarens galnaste aktivitet: Bumperball

Gotlandskul.se

Under sommaren 2017 testade vi på Gotlandskul.se Bumperball i samarbete med Bumperball Gotland. De aktuella företaget finns inte kvar men det går även att testa hos TG Äventyr.

När vi testade bumperball sommaren 2017

Det var en solig och spännande dag när vi samlades för att fira Peters svensexa. Det har planerats en rad aktiviteter för att göra dagen minnesvärd, och vi får ta del när gänget ska spela bumperball. Vi visste att det skulle bli en riktigt rolig och adrenalinpumpande upplevelse, och vi var alla laddade med förväntan.

Vi fick på oss våra uppblåsbara bumperball-dräkter och delades in i två lag. När vi stod där med våra ”bollar” runt oss, kände vi oss som riktiga gladiatorer redo för strid. Instruktören förklarade reglerna och vi fick en snabb genomgång av hur man styrde och dribblade med bollen.

Sedan var det dags att börja matchen. Vi sprang ut på planen med full fart och det dröjde inte länge innan det blev en krockfest av episka proportioner. Vi studsade in i varandra, rullade runt och skrattade hysteriskt. Det var som att vara i en gigantisk, uppblåsbar boxningsring där det inte fanns några gränser.

Vi försökte dribbla med bollen, men det var inte alltid lätt när motståndarna försökte tackla oss och skjuta oss av banan. Det var en härlig mix av skratt och spänning när vi försökte ta oss framåt och samtidigt försvara oss. Varje gång någon blev träffad och flög genom luften i sin bumperball, fylldes luften av jubel och skratt.

Efter en intensiv och svettig match var vi alla trötta men otroligt nöjda. Att spela bumperball på Peters svensexa var verkligen en minnesvärd upplevelse. Vi hade skapat fantastiska minnen tillsammans och skrattade åt våra klumpiga och komiska ögonblick på planen.

Efter att vi tagit av oss våra bumperball-dräkter och fått tillbaka andan, fortsatte vi med resten av dagens aktiviteter. Men inget kunde riktigt mäta sig med känslan av att ha fått vara en del av den galna och underhållande världen av bumperball. Det var definitivt en upplevelse som ingen av oss skulle glömma på länge.

Vad är Bumperball?

Bumperball, även kallat Bubbleball, är en rolig och fartfylld aktivitet som passar perfekt till svensexan, möhippan, företagseventet eller kompisgänget. Välj att spela Bumper Football eller tävla i fartfylld 3-kamp.