Åka till Gotland

En guide till möhippa på Gotland

Gotlandskul.se

Möhippa, festernas fest. Möhippa på Gotland är dröm: konstant sol, fantastisk fest och en ö synonymt med roligt. Vi på Gotlandskul.se har massor av roliga aktiviteter som passar bruden och ert sällskap.

Saker att tänka på när du arrangerar en möhippa på Gotland

1. Vilka är bjudna?

I vanliga fall brukar vi säga desto fler, desto roligare. Men i när det gäller möhippa måste man tyvärr ibland isolera gruppen till en mindre skara. Detta kan bero på budget, gemenskap eller något helt annat. Oavsett så rekommenderar vi dig som arrangerar möhippan att reda ut denna fråga så tidigt som möjligt, för att undvika problem senare under processen.

Priserna för att resa till Gotland har stigit och att resa hit är inte billigt. Vårt bästa tips är att boka i tid samt att överväga åka lite obekväma tider, då priserna ofta är betydligt bättre.

2. Att välja underhållning

Det finns en uppsjö av roliga aktiviteter på Gotland. Men, det gäller att välja en som passar just er möhippa. Många väljer aktiviteter som innehåller en viss förnedring för bruden och vi håller med om att det är skoj. Däremot borde ni inte stirra er blint på sådana aktiviteter.

3. Festen efter aktiviteten på möhippan

Aktiviteten blir alltid kul. Av erfarenhet har man alltid kul ihop på en möhippa oavsett om aktiviteten inte riktigt lever upp till era förväntningar. Efter bör fokus ligga på festen, inget annat. På Gotland kryllar det av ställen som kan servera er en drink eller koka ihop en matbit. Vi rekommenderar inget speciellt ställe utan ni bör välja efter smak.