Företag

Kickoff Gotland

Gotlandskul.se

Sidan innehåller viktiga aspekter för en bra kickoff på Gotland. Kickoff med företaget, föreningen eller styrelsen är en rolig upplevelse för att starta något nytt. En kickoff är just det, en kick start för att en grupp människor ska stärka sina band. Kickoff Gotland är en perfekt kombination mellan roliga aktiviteter, en annorlunda resa och gemenskap. De praktiska som boende och lokaler finns det gott om och under lågsäsong är det bara att välja fritt. När det kommer till restauranger och aktiviteter finns det under sommaren hur mycket som helst men även under vintern saker att göra. Kom till Gotland på kickoff för en oförglömlig upplevelse.

Önskar du hjälp arrangera en kickoff på Gotland?
Lämna kontaktuppgifter

Viktiga delar för en bra kickoff på Gotland

Våra bästa tips inför er kick off på Gotland. Kom ihåg att du alltid kan få hjälp av en professionell eventbyrå eller researrangör.

Boende

När ni ska välja boende för er kickoff på Gotland finns det något för alla. Billigt och dyrt. Centralt och på landet. Det gäller att definiera vad just ni är ute efter. Om ni önskar bo fint, centralt och lite dyrare rekommenderar vi alltid S:t Clemens som ligger oerhört fint i Visby innerstad. Budgetvarianter är centrala vandrarhem. På landet kryllar det av pittoreska boenden och ett populärt just nu är Hotel Stelor.

Restaurang

Att välja restaurang på Gotland är inte lätt. Utbudet är enormt och här gäller även val efter smak och intresse. Det där mysiga och lyxiga i Visby hittar ni på Surfers men det finns även fantastiska alternativ på landet som Lilla Bjers. Ni kommer aldrig bli besvikna och denna aspekt är väldigt lätt för dig som arrangör.

Lokaler

Beroende på antalet personer kan vi rekommendera två olika lokaler för er kickoff på Gotland. Donners Event erbjuder stora lokaler om ni vill ha form av konferens eller möten på Gotland i samband med er kickoff. Mindre lokaler hittar ni hos Wcreate mitt i centrala Visby.

Inspiration