Företag

Konferens Gotland

Gotlandskul.se

Att åka på konferens till Gotland är något speciellt. Ön är en magisk plats likt få andra platser i Sverige, och majoriteten av våra besökare älskar det. Den perfekta kombinationen av nöje och affärer genom en konferens på Gotland är en upplevelse du och dina medarbetare aldrig kommer att glömma. Så packa väskan och förbered er på en upplevelse utöver det vanliga. Läs antingen våra tips nedan eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi med ett konkret förslag redan samma vecka.

Behöver du hjälp arrangera din konferens?

Vad en konferens på Gotland ska innehålla

Det finns flera viktiga saker som en konferens på Gotland bör innehålla. Men här kommer våra absolut bästa tips, och vi är faktiskt proffs på Gotland. Vi vet vad besökare älskar och generellt vad som kan vara viktigt när man arrangerar den bästa möjliga konferensen.

1. Ett fantastiskt boende

När man ska välja boende för en konferens på Gotland finns det flera att tänka på. Det första ni ska tänka på är placering och läge, Gotland är inte speciellt stort men bor man utanför Visby kan det vara knepigt att röra sig på kvällarna och nätterna. Den andra saken som kan vara viktig att tänka på är tillgängligheten, var ute och boka i god tid för Gotland är ett väldigt populärt resmål.

När ni ska välja boende mer konkret för er konferens finns det såklart något för alla. Billigt och dyrt. Centralt och på landet. Det gäller att definiera vad just ni är ute efter. I Visby finns många bra hotell och vi rekommenderar alltid Clemens Hotell.

2. Förstklassigt restaurangbesök

Mat och dryck är en viktig del under en konferens. För att få medarbetare motiverade att ge ditt företag hela sin dag, inklusive fritiden på kvällarna, behöver man ha roliga aktiviteter och bra upplevelser. En sådan sak är restauranger.

Att välja restaurang på Gotland är inte lätt. Utbudet är enormt och här gäller även val efter smak och intresse. Det där mysiga och lyxiga i Visby hittar ni på Surfers men det finns även fantastiska alternativ på landet som Lilla Bjers. Gör en noga undersökning, och hitta ett ställe som tar större grupper.

3. Bekväma konferensanläggningar

En ytterst viktig del i er konferens på Gotland är att hitta rätt konferensanläggning. Det är där möten, utbildningar och workshops kommer att ske för att hela konferensen ska få sig ett syfte. Kanske har ni en specifik agenda eller är tanken att inspirera inför det komna året, oavsett är konferensanläggningen på Gotland viktig.

Beroende på antalet personer kan vi rekommendera två olika lokaler för er konferens på Gotland. Donners Event erbjuder stora lokaler om ni vill ha form av konferens i samband med er kickoff. Mindre lokaler hittar ni hos Wcreate mitt i centrala Visby.

4. En fruktansvärt roliga aktivitet

Vi på Gotlandskul.se är experter på aktiviteter och roliga saker att göra på Gotland. Det är såklart något som en konferens på Gotland behöver innehålla. Det finns en uppsjö av alternativ och vårt bästa tips är hitta något som du tror passar hela gruppen. Kolla vårt utbud på och kontakta en arrangör idag!

Inspiration