Aktiviteter

Aktiviteter på Gotland

Det finns massor av roliga aktiviteter på Gotland. Vi har listat dem. Här syns aktiviteter som passar hela familjen, kompisgänget, svensexa, möhippan, företagsfesten eller bara den som vill ha riktigt kul.

Alla aktiviteter

Så får du en lyckad aktivitet på Gotland

1. Inför aktiviteten

Alla människor är olika. Vissa är spontant, andra gillar att planera. När det kommer till roliga aktiviteter är det viktigt att lyssna på alla för att ni ska få en så roliga tid som möjligt. Vi tycker det alltid är viktigt att planera, eller i alla fall fundera lite. Första steget är såklart att välja vad för roliga ni vill göra och det är där vi på Gotlandskul.se kommer in. Här har vi samlat alla aktiviteter på Gotland så leta reda på något roligt att göra på Gotland nu!

2. Välja deltagare

Alla roliga saker passar inte alla roliga människor. En del föredrar saker som har med vatten att göra, andra på land. Det gäller att noga kolla vilka som ska vara med på uppkommande aktiviteten, klagande människor tål vi inte. Välj noga om det går. Är ni däremot ett företag som har kickoff, teambuilding eller annan form av företagsfest ligger vikten i en bra aktivitet istället för deltagarna. Däremot, vid en svensexa eller möhippa kan det vara extremt känsligt med vilka som får vara med. Vi på Gotlandskul.se förespråkar såklart att alla får vara med, alltid.

3. Bestämma tidpunkt

Det är viktigt att reda ut när alla kan. Är ni en grupp som bara kan köra helger? Ja, då kan ni tyvärr slåss om lediga tider då mycket är bokat på Gotland, speciellt under sommaren. Vikten ligger däremot i att kolla med de som arrangerar aktiviteten och att de kan ta emot er. Vi har kontaktuppgifter till samtliga arrangörer på deras sida, ta kontakt idag och kontrollera lediga tider. Är det ledigt och er grupp har hittat en tid, boka direkt!

4. Fundera kring alkohol

Alkohol är ett inslag som kan höra till roliga saker, men är naturligtvis inte ett måste. Prata först med din grupp och se hur ni förhåller er till alkohol under aktiviteten. Näst, fråga alltid arrangören om ni tänker dricka. Det finns massor av roliga saker att göra på Gotland där arrangören INTE tillåter er att vara påverkade. Så, summerat, var noga med att fråga arrangören hur de ställer sig till att ni kanske festar till det med en öl eller två.

5. Tänk till sist på efterbevaringen

Alla roliga saker bör dokumenteras. Vissa aktiviteter är extremt instagramvänliga och det måste man ta vara på. Bestäm med ditt sällskap om någon ska vara ansvarig för att dokumentera hela aktiviteten. På så sätt riskerar ni inte att missa de där roliga ögonblicken arrangörerna strävar att förmedla till er. Tveka aldrig heller att fråga någon i personalen att fotografera eller filma åt er, vi lovar er att alla ställer upp.