Födelsedagsfest

Födelsedagsfest

Att planera en födelsedagsfest är roligt, spännande och ibland tidskrävande. Vår fascination för födelsedagar sträcker sig långt bak i tiden och alltid något som har och ska firas. 18-års fest, 25-års fest, 30-års fest och 40-års fest kan kvala in på de som firas mest. På denna sida får du tips på saker att göra under en födelsedagsfest.


Tips på roliga saker att göra under födelsedagsfesten

Baka tillsammans

Att baka är alltid roligt, och speciellt på en födelsedagsfest. Gemenskapen i köket och njutningen efteråt. På senaste år har cupcake varit ett populärt bakverk och det är superroligt att baka. Låt varje deltagare sätta sin prägel på bakverket och gör födelsedagsfesten till något utöver det extra.

Champagnefrukost

Champagnefrukost är ett klassiskt inslag på studenten och innebär helt enkelt att man dricker champagne till frukost. Men, aktiviteten passar lika utmärkt på en födelsedagsfest. Här kombinerar vi de två godaste sakerna som finns, långfrukost och champagne. Gör champagnefrukosten till något extra och be alla ta med sig varsin flaska och skapa en champagnebuffé.

Lek en rolig lek

Barnkalas? Ja, kanske. Om inte så är lekar oerhört roliga att leka i vilket fall. Det finns massor av lekar att hitta på internet och i princip alla är roliga. Arrangeras födelsedagsfesten för ett barn är kurragömma en klassiker. För en 18-åring, beer-pong! Ja, möjligheterna är många men en lek på födelsedagsfesten är givet.

Inspiration

 

Tips som kräver rekvisita

För den som verkligen vill bjuda på en bra födelsedagsfest kommer här några tips som kräver en liten investering men som med största sannolikhet kommer bli succé. I samarbete med Partykungen.se, produkterna nedan går att köpa hos dem.


Klä upp födelsedagsbarnet

Alla fester som sätter en person i ett skämmigt, roligt och utmanande fokus är alltid roligt. Med det menar vi t.ex. där personer tvingas göra pinsamma saker eller är utklädd på något sätt.

Köp en enhörning här


Visa tydligt vad ni firar

En given sak på alla kalas, oavsett ålder, är riktigt stora ballonger som visar hur mycket personen fyller. Det gör såg perfekt på bild.

Siffror kan du köpa här


Hatt är ett måste

Det finns inget roligare än att ha något på huvudet. Iallafall inte när det är dags för fest. Köp roliga hattar och se till att stämningen går i taket. Passar stora som små. Unga som gamla.

Hatten på bilden och många fler hittar du här