Restauranger Gotland

Restauranger Gotland

Om du gillar mat och restauranger har du kommit helt rätt. Både till den perfekta guiden men även till rätt ö. Gotland har fantastiska restauranger inom flera olika kök och smaker. I Visby går det inte en meter utan en uteservering med matgäster. Rör du dig utanför Visby hittar du magiska lugna och gastronomiska upplevelser utöver det vanliga. Varmt välkommen till matparadiset!

Bästa restaurangerna på Gotland

Vi håller för tillfället på att testar alla de restauranger som finns på Gotland. Hela vår guide av de absolut bästa restaurangerna kommer vara klar våren 2020. Tills dess kan ni alltid passa på och tipsa oss om vilka ställen som vi ska testa. I vår bedömning kommer vi inte endast att gå på hur bra maten smakar utan även stämningen, drinkarna och personalen. Helt enkel helhetsupplevelsen.

Vår bedömning

Nedan kommer vi presentera de olika delmomenten vi väger in i bedömningen av de absolut bästa restaurangerna. Om det är så att ett delmoment inte uppfylls riskerar det att inte ens hamna i topplistan.

Maten

Givetvis bedömer vi maten vid besöket. Maten är grunden och anledningen som kan göra att vi väljer att besöka en resturang flera gånger. Vi väger även in aspeter hur maten äts, de vill säga om den delas mellan varandra eller äts som förrätt, huvudrätt och efterrätt. Smaken är alltid en svår faktor, men vi kommer garanterat informera dig om det är vällagat eller inte.

Stämningen

Ett restaurangbesök är en upplevelse. Något festligt i vardagen eller ett perfekt avslut på arbetsveckan. Oavsett anledningen är det iallafall för att man vill ha roligt. Stämningen är därför mycket viktig. Däremot kan det vara lite svårt att definiera.

Prisnivån

Det går inte sticka under stolen att det kostar att käka på restaurang. Vi kommer alltid att informera er om hur dyr eller billig en maträtt är. Utöver det även ge er en prisuppfattning om hur mycket hela besöket kostade. Detta väger vi in i hur mycket som varit mat respektive dryck.

Avslutningsvis

Vi hoppas att du har hittat en restaurang inför ditt nästa besök på Gotland. Maten är en så pass central del i vår semester att vi tar denna guide på fullaste allvar. Är det så att ni på något sett fått en dålig upplevelse, tveka inte att kontakta oss så kan fler slippa få samma sak.