Aktiviteter

Testa: Segway på Gotland

Gotlandskul.se

För dig som inte är bekant med Segway sedan tidigare kan vi berätta att det är ett transportmedel på två hjul och el där balansen avgör om du åker framåt, bakåt eller står still. Ta nu chansen att testa Segway på Gotland eller i Visby genom några av de aktörer som hyr ut.

Testa på Segway i Visby

I sommar har du möjlighet testa på Segway i Visby. Denna självbalanserande och eldrivna tvåhjuling är ett ytterst roligt transportmedel lämpat för unga som gamla. Ta tillfället i akt och upptäck Visbys branta och trånga gränder med ett modernt alternativ.

Perfekt transportmedel

I Visby är segway ett perfekt transportmedel upp och ner från backarna medens du upptäcker den fantastiska staden mitt på Gotland. Vill du ta dig en bit utanför Visby går det såklart bra men de kan däremot vara svåra att lämna utan övervakning.

I aktivitet

Du kan alltid hyra Segway som aktivitet vid något speciellt tillfälle. Det finns flera roliga varianter och förslag på lekar som innefattar detta eldrivna transportmedel. Om du kontaktar någon av de arrangörer eller uthyrare på Gotland är vi rätt säkra på att du kommer få en rolig upplevelse.