Ny aktivitet: Paintball

Nu hittar du Paintball på Gotlandskul

Under veckan har vi fått upp en ny aktivitet på Gotlandskul. Det handlar om Paintball. Denna färgglada och adrenalinfylld aktivitet har såklart en given plats på vår sajt. Paintball har funnits med länge och är ett klassiskt inslag på svensexa, möhippa och personalfest. För er som har dålig koll på Paintball kommer här en kortare introduktion.

Vad är paintball?

Paintball är en extremsport där deltagarna blir indelade i två lag. Det gäller att eliminera motståndarlaget genom att skjuta så kallade paintball-kulor på dem. Kulorna har ett gelantin-skal och är fyllda med färg, när man blir träffad uppstår en färgglad fläck och det är en träff. Skjuter gör man med gevär som använder tryckluft. Man bär ALLTID mask på banan. Banorna varierar beroende på vart du spelar men är ofta väldigt häftiga i skogspartier där du kan skydda dig bakom träd, torn, bilar, däck och annat intresseväckande.

Varför ska jag spela Paintball på Gotland?

För det är superkul! Men även för att det är en perfekt aktivitet när man är lite större grupper som ska göra något extra. Många har testat Paintball då sporten inte är speciellt ny, däremot har många spelat klassiska upplägg eller speltyper. Det finns en uppsjö av annorlunda och roliga upplägg redo att testas. På Gotland kan du spela paintball med bomber, rökgranater och andra roliga tillbehör. Läs mer om paintball på Gotland här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *